vineri, iulie 30, 2010

FaceBook | uTube QuikWind



Facebook

Quick YouTube Viewer.

[+] no more apps.

Dacă totuși am pierdut ceva timp pentru a scrie o aplicație/script pentru mine, de ce și să nu o public? C-am așa m-am gîndit azi, plus la toate publicînd extenia pentru TMD, am observat că sunt utilizatori cărora posibil le v-a fi de folos unele lucrări/scripturi/extensii (ziceți-le cum vreți) din ceea ce fac eu.

Deci, în ce constă extensia dată. Urmărind publicațiile pe care le fac prietenii pe facebook, de multe ori dau peste link-uri către YouTube și nu îmi este comod să le deschid in tab aparte, or chiar în pagina saitului. De aceea am făcut un mic script care pentru fiecare link către YouTube adaugă un [+]uleț. Astfel făcînd click pe el adăugați video-ul dat într-o ferestruică, ce apare în partea stîngă a paginii, din care e mai ușor de le accesat. Iar toate link-urile din această ferestruică se vor deschide tot în pagina dată, doar că în partea dreaptă, unde și v-or fi pornite.

Deși sunt încă multe bug-uri, la moment nu dispun de timp pentru a-l îmbunătăți (la moment). Însă pe viitor am multe idei pe care aș vrea să le îndeplinesc. Ah da, uitat ^_^, totuși citind ce s-a mai întîmplat nou la prieteni mă enervam foarte tare văzînd fel de fel de aplicații. De aceea tot aici am pus și un mica funcție care le ascunde, astfel eleberînd mult din pagină.

Aștept orice comentarii, sugestii și critici. ^_^

Scriptul dat by default era gîndit pentru firefox de aceea este copatibil și cu greasemonkey aici. Pentru Google Chrome în puteți scoate de aici.

p.s. screenshots

2 comments:

Anonim spunea...

nice work... poti sa faci o extensie care sa scoata reclamele de pe facebook, stiu ca sa mai facut asa ceva da nu merge...

PS: Mi se pare ca e sugestii si critici :)

flienteen spunea...

o să încerc în săptămîna următoare să fac ceva.. :) or o să bag tot chiar în extensia dată.. ^_~

Trimiteți un comentariu