sâmbătă, octombrie 30, 2010

Orange[MD].SMS PLUS


Așa cum era o perioadă cînd trimiteam destul de des mesaje de pe web, deseori îmi era lene să mă ridic de la PC și să-mi caut mobilul, pentru a căuta numerele de care aveam nevoie. Așa s-a născut ideea de a-mî salva numerele în PC, și de a face mult mai comod și rapid, și pînă la urmă s-o primit un mic scriptuleț care stătea doar în Firefox-ul meu. O dată cu trecerea definitivă pe Google Chrome, am început a-mi exporta/modifica scriptulețe pentru noul browser, și așa a apărut extensia Orange[MD].SMS.

Recent am hotărît să public și extensia dată, încercîd să o fac mai User Friendly, pentru a fi folosită și de persoanele care nu prea cunosc nimic în domeniul dat.

Deci.. pînă la urmă versiunea actuală oferă posibilitatea de a salva ușor contactele, de a le edita și de a le șterge. Există o pagină cu opțiuni, care permite toate acestea. În plus eu folosesc Orange.MD doar pentru a expedia mesajele, de aceasta în pagina cu opțiuni mai este și posibilitatea de AutoRedirecting (automat mă duce pe pagina de scriere a mesajelor). Plus Captcha lor, nu-mi plăcea deloc, și am creat o mică funcție care o modifică puțin.

Un mic preview

7 comments:

smokes spunea...

fucking awesome =)
taman ce vroiam. tnx

MamaTusea spunea...

cool!

Anonim spunea...

mai trebuie ocr pentru captcha si gata :)

Anonim spunea...

@smokes, @nata6ika :bow:
@Anonim am încercat să fac un ocr, însă la moment o să-mi ia prea mult timp asta, iar de timp nu prea dispun ^_^ poate pe viitor))

JIo63uK spunea...

da dc nu faci si pt moldcell ??:D:D

Vitalicus spunea...

hai, fa si pentru moldcell

Nessie spunea...

bred cu perjî XD

Trimiteți un comentariu